Even voorstellen: Frits Koppers

Even voorstellen: Frits Koppers

Frits Koppers

Mijn naam is Frits Koppers. Ik ben meer dan 65 jaar geleden geboren en getogen in de Amsterdamse Kinkerbuurt. Ik ben zelfstandig ondernemer van een administratiekantoor. Mijn expertise is het volgen van de diverse balansen in financiële geldstromen. Deze kennis pas ik ook toe in het napluizen van de gemeentelijke geldstromen. Elk onnodig besteedde euro, is een euro die eigenlijk besteed had kunnen worden aan de ouderen en de toekomst van de jongeren in onze buurt.

Zodra je 50 jaar wordt vier je feest en daarna bezin je je pas echt over de politiek. Het zijn de jongeren in de politiek die veranderingen in gang zetten zonder zich eerst af te vragen: welke verbeteringen gaat dit ons en met name de ouderen brengen? Het is dan ook jammer dat wij de politiek niet kunnen laten voelen wat de ouderen meemaken. Wij zijn jong geweest, maar de jonge politici moeten eerst nog oud worden om voortschrijdend inzicht te verwerven. We merken als ouderen regelmatig dat de kaas van ons brood wordt gegeten en we doen niets want wij zijn onvoldoende zichtbaar in de politiek.

Ik ben ervan overtuigd dat ouderen niet alleen hun stem in de politiek moeten laten horen, maar ook hun gezicht moeten laten zien. Ik merk aan diverse partijen dat de aanwezigheid van ouderen in het lokaal bestuur wel degelijk een verschil maakt. Ik ben dan ook blij dat ik sinds enige jaren in Amsterdam Zuid mijn stem in de lokale politiek heb kunnen laten horen. In het verleden deed ik dat als buitengewoon commissielid voor Vereniging Ons Zuid. en tegenwoordig laat ik mijn stem horen in de bestuurscommissie van Amsterdam Zuid als buitengewoon commissielid van SAMEN.

Laten wij samen onze broek ophouden via een representatieve vertegenwoordiging in de politiek ongeacht leeftijd, afkomst en religie en aansturen op een goede zorg voor de bewoners en de buurt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: