SAMEN in bestuurscommissie ZUID

SAMEN in bestuurscommissie ZUID

20 december 2017  is de eerste dag dat SAMEN officieel als partij in de bestuurscommissie Zuid het woord voerde en dhr. Ng zijn algemene beschouwing gaf over de gebiedscommissie plannen voor 2018. De nieuwe partijnaam SAMEN werd gelijktijdig ook door de fractie in de bestuurscommissie van Nieuw-West gebruikt door dhr. Koebeer.

Het buitengewoon bestuurscommissielid dhr. Koppers maakt deel uit van de nieuwe fractie SAMEN en wordt lijstaanvoerder voor het gebied de Pijp/Rivierenbuurt bij de aankomende gebiedscommissie verkiezingen op 21 maart 2018. Dhr. Ng zal lijstaanvoerder zijn voor het gebied Buitenveldert/de Zuidas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: